Flexchairtrainingen: Beweeg, leef en presteer!


Een sterke en gezonde rug begint bij een dynamisch actieve zit: met de Flexchair®.

Zittend bewegen met de Flexchair® heeft veel voordelen: coördinatie en stabiliteit verbeteren, sportieve prestaties nemen toe en het zittende werk wordt langer volgehouden. Geef rugklachten geen kans!

Onbewust elke dag sterker.

Bij het gebruik van de Flexchair® worden diepe rug- en buikspieren getraind. Deze diepe spieren zijn in onze moderne maatschappij steeds minder actief. De diepe spieren bereiden het lichaam voor om op juiste wijze kracht te kunnen leveren met minder energieverbruik en meer souplesse. Er wordt veel onderzoek gedaan naar trainings- en toepassingsmethodieken van deze diepe spieren. Door het trainen en functioneel gebruiken van de diepe rug- en buikspieren verbetert de lichaamsbalans en worden prestaties in sport en werk geoptimaliseerd. De pijnlijke en stijve rug wordt minder of klachten verdwijnen helemaal.

Een consult met intake, onderzoek en persoonlijk behandelplan is bij ons al voor 45 euro mogelijk. Vervolgens wordt er een persoonlijke training op maat gemaakt met een combinatie van flexchair training en ruiterfitheid, welke thuis en in de praktijk kunnen worden uitgevoerd. Bij medische indicatie kan dit door de zorgverzekering vergoed worden, mits u een aanvullende verzekering voor fysiotherapie heeft.

#flexchair #ruitertraining #zitten #houding

Gerelateerde artikelen
Recente posts
Archive
Search By Tags